Haberler

Payza hesap nasıl açılır? Payza’ya nasıl üyelik kaydı yapılır?

Payza hesap nasıl açılır? Payza'ya nasıl üyelik kaydı yapılır?

Payza 2004 yılında kurulmuş bir aracı banka ödeme kuruluşudur. Paypal ve Liberty Reserve’e alternatif olarak kurulmuştur, 2012 yılında isim değişikliğine gidilip adını Payza olarak değiştirmiştir. Güvenli e-cüzdan hizmeti sunmak, ticari firmalar ve müşteriler arasında güvenli fon transferi yapmak amacıyla kurulmuştur. Kanada merkezli bir firma olup dünya üzerinde tüm müşterileri kabul etmektedir. Payza’ya yatırılmış tüm paralar çeşitli sigorta kuruluşlarının denetiminden geçen Amerika ve Kanada bankalarında tutulmaktadır yani sağlamdır. Firma Kanada kanunlarına tabi olup, Kanada’da bulunan bir çok kuruluşun koyduğu standartlara uymakta olup bu kuruluşların denetimi altındadır. Payza solidtrustpay, perfect money, egopay gibi aracı bir bankadır. Kredi kartınızdan, banka hesabınızdan yada aracı bankalarda hesabı olan diğer kullanıcılardan dolar temin ederek buralara aktardığınız aracı bankaları ihtiyaçlarınıza göre çeşitli para kazandırma sistemleri yada ürün satan sistemler izin veriyorsa ürün alımında vs kullanabilirsiniz. Aynı paypal’da olduğu internet üzerinden güvenli ödeme yapmaya ve almaya yarayan bir sistemdir. Payza’ya üye olmak için tıklayınız!

Payza Üyelik

Payza Üyelik

İnternet üzerinden güvenli alışveriş yapılmasını sağlayan Paypal’ın Türkiye’den çekilmesinin ardından online ödeme sektöründe oluşan boşluğu doldurmak için çeşitli şirketler online ödeme alanında çalışmalar yaptı. İnternet üzerinden güvenli ödeme imkanı sunan Payza nedir? Payza’ya nasıl üye olunur? İnternetten yapılan alışverişlerde birçoğumuz kredi kartı kullanmaktan çekiniyoruz. Bu sebeple Paypal ile başlayan birçok internet bankası kuruldu ve artık kredi kartı gereksiniminiz olmadan, bu internet bankalarından birçok internet marketinde, başta Ebay olmak üzere alışverişlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.Yurt dışı para alış/verişlerinde internette kredi kartı bilgilerimizi vermeden güvenli bir şekilde para transferlerini yapabiliyoruz. Payza’ya üye olmak için tıklayınız!

Payza’ya Nasıl Üye Olunur?

Payza üyeliği açmak için öncelikle Payza’nın web sayfasını ziyaret etmeniz gerekiyor. Daha sonra web sitesinde bulunan kişisel hesap açma sekmesine girerek sistem tarafından istenen kişisel bilgilerinin eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekiyor. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra eposta adresinize gelen mail ile Payza kullanıcısı olabilirsiniz. Payza kullanıcısı olduktan sonra yapmanız gereken diğer işlem banka kartınızı Payza’ya tanımlamak olmalıdır. Banka kartınızı Payza’ya tanımlayarak banka kartınız ile Payza arasında para dolaşımını sağlayabilirsiniz. Payza’ya üye olmak için tıklayınız!

Payza Üyelik (Resimli Anlatım)

Payza Hesap Açma

Payza ana sayfasında “Sign Up” butonuna tıklıyoruz..

Payza Hesabı Nasıl Açılır?

“Personel Account”u seçiyoruz..

Payza Hesabı Alma

Burada sırasıyla Bay için “Mr” Bayan için “Mrs” yi peşinden ad, soyad, email ve şifre bilgilerinizi girip “Get Started” a tıklayoruz..

Payza Hesabı Alma

E-posta adresinizi onaylamak için üye olurken verdiğiniz e-posta kutunuza gidin..

Payza Hesabı Türkçe

Payzadan gelmiş olan maili açıp “Validate my email” e tıklayarak email adresinizi onaylayın..

Payza Kayıt

Payza üye sayfamızda profil bilgilerimizi tamamlamak için “Comlete profile setup” a tıklayın..

Payza Kayıt Olma

“Get Started” butonuna tıklayın..

Payza kaydı nasıl yapılır

“Your Industry”den çalıştığınız sektörü veya öğrenci veya işsizseniz Other seçin. Your job yazan yerde mesleğinizi seçiyorsunuz. “Save and continue” deyip devam ediyoruz..

Payza hesap aç

Adres bilgilerinizi, şehir, ilçe ve posta kodunuzu girdikten sonra “Save and continue” ile devam ediyoruz..

Payza hesaba telefon ekleme

Telefon numaranızı yazın..

Payza hesaba telefon ekleme

İlk seçenekten gizli sorunuzu seçip altına cevabını yazın. Doğum tarihinizi ay gün yıl biçiminde yazın ve en az 4 haneli bir pin numarası belirleyin “Save and finish” ile kaydınızı tamamlayın.

Arkadaşlarınla paylaşır mısın?

Payza hesap nasıl açılır? Payza’ya nasıl üyelik kaydı yapılır? hakkındaki aklınıza takılan soruları aşağıdan öğretmen ve öğrencilere sorabilir, Payza hesap nasıl açılır? Payza’ya nasıl üyelik kaydı yapılır? için bilgi alabilirsiniz..

Yorumlarını paylaşır mısın?

css.php