Haberler

En İyi Ücretsiz VPN Programları

En İyi Ücretsiz VPN Programları

Sosyal ağların sürekli kısıtlanması yetmiyormuş gibi türlü türlü nedenlerle pek çok sitede yasaklanan siteler arasına girdi. Ancak her şeye çözüm bulan internet kullanıcıları VPN programları kullanmaya başladı. VPN servisleri gelişmiş altyapıları sayesinde bağlantıyı daha güvenili ve gizli hale getirmekle kalmıyor, internet bağlantı hızınızı sonuna kadar kullanmanızı sağlıyor. Eğer internet üzerinde anonim bir şekilde gezinti yapmak, kişisel bilgilerinizin ve şifrelerinizin çalınmasını engellemek istiyorsanız maalesef ki ek güvenlik önlemleri almanız gerekiyor. Bilgisayarlarımızda ya da mobil cihazlarımızda kullandığımız internet bağlantısı herhangi bir önlem almadığımızda coğrafi konumumuzu ve verilerimizi ele verebilmekte. Bu açıklar nedeniyle istenmeyen reklamlara maruz kalabilmeniz de mümkün. Bunun yanında ülkemizde sıkça uygulanan internet sansürü bizi YouTube ve Twitter gibi engelli sitelere giriş için alternatif yollar aramaya itiyor.

VPN Servisi Nedir, Ne işe Yarar?

VPN, İngilizce bir kelime olan Virtual Private Network’ün kısaltmasıdır ve Sanal Özel Ağ anlamına gelmektedir. Kısaca sizi kendi ülkenizden değil de farklı bir ülkeden internete eriştirmeye yarayan bir uygulamadır. VPN kullandığınızda gerçek IP adresinizin gizlendiği için internette girdiğiniz sitelerin bilgisi, coğrafi konumunuz değiştirildiği için anonim olmanız sağlanır. VPN uygulamaları yüzlerce belki de binlerce firma tarafından ücretli olarak sunulduğu gibi ücretsiz olarak da sunulur. Aynı zamanda VPN sistemi gönderdiğiniz, aldığınız tüm verileri kendisi şifrelediğinden 3. şahısların ne yaptığınızı görmesine izin vermeyen bir güvenlik sistemi olarak da kullanılabilir.

VPN Programı Nasıl Kurulur, Nasıl Kullanılır?

Çeşitli vpn program ve yazılımları, Android ve iOS uygulama marketlerinde bulunmaktadır. VPN programlarını indirdikten sonra basit kurulumlarını yaparak siz de farklı bir noktadan internete bağlanabilir ve bulunduğunuz bölgedeki teknik arızadan veya yavaşlıktan kurtulabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi tarafından kullanılan VPN “Virtual Private Network” hizmetleri, özellikle uygulama marketleri söz konusu olduğunda çok fazla çeşitlilik ve farklılık göstermekte. Bağlantınızı gizleyip şifreleyen, erişemediğiniz sitelere erişmenizi sağlayan ücretsiz VPN programlarının en iyileri. Sizin için seçtik!

En İyi VPN Hangisi 2023?

Son zamanlarda sıklıkla ülkemizde kullanılmaya başlanan VPN servislerinden hangisini seçeceğinize karar veremediniz mi? Yasaklı sitelere giriş yapmak için kullanılan VPN programları, Türkiye gibi sitelerin çok fazla yasaklandığı bir ülkede çok işe yarıyor. Youtube, Twitter hatta Wikipedia’nın bile yasaklandığı ülkemizde ücretsiz VPN programı hakkında bilgi sahibi olmayan az kişi kaldı. En iyi VPN sıralamasını yaptığımız bu yazımızda, bu alandaki en başarılı VPN uygulamalarını sizlere listeliyoruz.

ExpressVPN İndir

ExpressVPN Programı

Ücretsiz ExpressVPN Programı İndir

Çevrimiçi gizlilik konusunda sorunlar yaşıyorsanız ExpressVPN daha etkili bir çözüm olacaktır. Bunun nedeni hizmetin ziyaret ettiğiniz hiçbir internet sitesini takip etmiyor veya kaydını tutmuyor oluşudur. İlginizi çekebilecek bir bilgi: siz bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde her zaman, IP adresi formunda bir dijital ayak izi bırakırsınız. Böylece bir hacker cihazınıza erişmek istediğinde bu bilgiyi kullanabilir ve dosya veya şifrelerinizi çalabilir. IP adresinizi ExpressVPN’in sağladıklarından biriyle değiştirirseniz tamamen anonim hale gelerek kimliğinizi etkin bir şekilde korumuş olursunuz. Yüklemek için tıklayın!

SaferVPN İndir

SaferVPN

Ücretsiz SaferVPN Programı İndir

SaferVPN, kullanıcıların gizlilik ve güvenliğini koruyan, dünyanın her yerinden içeriğe erişime izin veren gelişmiş bir VPN hizmetidir. Nerede olursanız olun 256 bitlik banka seviyesindeki şifreleme ve şimşek hızındaki bağlantı hızlarıyla gezinin. SaferVPN‘in global yüksek hızlı sunucularına bağlanın ve indirme boyutu sınırlamaları veya bant genişliği kısıtlamaları olmadan webde özgürce surf yapın. Yüklemek için tıklayın!

VyperVPN İndir

Ücretsiz VyperVPN Programı İndir

Ücretsiz VyperVPN Programı İndir

VyprVPN Herkes için her yerde internet gizliliği ve özgürlüğü sunan dünya’nın en hızlı VPN programlarından bir tanesidir. Sizde İnternet’de özgürce dolaşmak istiyor iseniz bu program isteklerinize cevap verecek türdedir. Ücretsiz olması ve Türkçe dil desteği vermesi de size en iyi şekilde kolayca kullanma imkanı sunacaktır. Bütün platformlar üzerinden de kullanılabilmektedir. VyprVPN uygulamasını kullanarak bilgisayarınızdan veya telefonunuzdan ücretsiz bir VPN servisine erişebilir ve engelli sitelere girebilirsiniz. Yüklemek için tıklayın!

Hide My Ass İndir

Hide My Ass

Ücretsiz Hide My Ass Programı İndir

İnternette dijital kimliğinizi koruma altına alarak gezmek isterseniz Hide My Ass tam size göre. Hem kişisel bilgilerinizi korumak hem de erişimi engellenmiş sitelere girmek için kullanabileceğiniz servisle yasaklar ortadan kalkıyor. HideMyAss yararlanabileceğiniz en iyi servislerden biridir. VPN hakkında ne duymuş olursanız olun, tarama işlemlerinizi öncekinden çok daha kolay hale getirebilir. Buna ek olarak günlük internet etkinliklerinizle ilgili bilgi almanın yollarını arayan meraklı gözlerden endişelenmek zorunda olmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Yüklemek için tıklayın!

NordVPN İndir

NordVPN

Ücretsiz NordVPN Programı İndir

NordVPN Türkçe hizmet veren en kaliteli VPN programlarından bir tanesidir. Çevrimiçi güvenlik, günümüzün birbirine bağlı dünyasında en büyük zorluktur, dolayısıyla bunu ciddiye almak önemlidir. Bu nedenle, internet trafiğinizi NordVPN ile şifreleyerek, kendinizi CyberSec teknolojisi aracılığıyla meraklı reklamcılardan koruyun, Onion Yönlendirici’nin anonimleştirme gücünün keyfini çıkarın ve bunları günümüzdeki mevcut en gelişmiş güvenlik teknolojileriyle gerçekleştirin. Beta sürümündeki yazılımları sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve Türkiye’de bu program kullanırken sorun yaşanmıyor. Yüklemek için tıklayın!

Hide.me VPN İndir

Ücretsiz Hideme Programı İndir

Ücretsiz Hide.me VPN Programı İndir

Hide.me dünyanın önde gelen VPN sağlayıcılarındandır. Kullanıcılara ekstra güvenlik ve gizlilik özellikleri sunar. Aynı zamanda hizmetten faydalanarak bloklanmış, sansürlenmiş ya da herhangi bir biçimde erişimi kısıtlanmış online içeriğe erişmeniz mümkün. Bu VPN servisi özel olarak internet trafiğinizi şifreleyip dünyanın dört köşesindeki sunucularıdan biriyle tünelliyor. Yüklemek için tıklayın!

CyberGhost VPN İndir

Ücretsiz CyberGhost VPN

Ücretsiz CyberGhost VPN Programı İndir

Ücretsiz bir VPN hizmeti olan CyberGhost, web etkinliğinizi izlemediğini gururla söylerken, bunu destekleyecek bir şeffaflık raporu yayınlıyor. CyberGhost, ziyaret ettiğiniz web sitelerine yolladığınız verileri kontrol etmenizi sağlayacak işlevler de sunuyor. Aradığınız gizlilik ise CyberGhost tam size göre. Kullanımı oldukça kolay olan CyberGhost’un basit arayüzü, IP adresinizin konumunu seçmenize izin veriyor ve olup bitenleri görsel olarak, anlaşılır biçimde gösteriyor. Bununla birlikte CyberGhost’un sunucu sayısı şu an için oldukça sınırlı ve ücretsiz sürümde Kanada veya Asya’daki sunucuları seçemiyorsunuz. Yüklemek için tıklayın!

Arkadaşlarınla paylaşır mısın?

En İyi Ücretsiz VPN Programları hakkındaki aklınıza takılan soruları aşağıdan öğretmen ve öğrencilere sorabilir, En İyi Ücretsiz VPN Programları için bilgi alabilirsiniz..

En İyi Ücretsiz VPN Programları Hakkında 2 yorum:

  1. Çağdaş Altan -

    Engelli sitelere giriş ve online güvenlik için benim tavsiyem NordVPN. Öğrencilere en uygun VPN programı bu ve diğer premium VPN’lerin aksine, yüksek hıza ve güvenliğe sahip olmak için çok fazla para ödemenize gerek yok. Panama kanunları altında çalışan NordVPN, 57 ülkede bulunan 1000 sunuculuk bir ağa sahip. Ayrıca VPN sunucuları, çeşitli şifreleme yapılandırmalarını ve dosya paylaşımı ve medya yayını gibi özel kullanımları destekliyor.

Yorumlarını paylaşır mısın?

css.php