Haberler

VeePN – İnternetteki gizliliğinizi koruyun!

VeePN - İnternetteki gizliliğinizi koruyun!

VeePN, herkes için İnternet gizliliği ve güvenliği sağlayan hızlı bir VPN proxy hizmetidir. Hızlı, ultra güvenli ve kullanımı kolay VPN hizmeti çevrimiçi gizliliğinizi korur. Seyahat ederken en sevdiğiniz filmlerin, şovların ve vlogların canlı yayınlarını izleyebilirsiniz. Hareket halindeyken Spotify veya Apple Music gibi en sevdiğiniz müzik uygulamalarını dinleyebilirsiniz. Konumunuzla ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur ve müziği indirmeye gerek yoktur. En sevdiğiniz uygulamaları indirin ve oyun oynayın. VeePN İndir!

VeePN, bir milyon kullanıcılı birleşik bir tabanı olan birçok siber güvenlik meraklısı tarafından tercih edilen Panama merkezli bir VPN hizmetidir. Artan popülerlik, mevcut özelliklerin sayısı, dünyanın her yerinde geniş bir sunucu ağı ve çok uygun fiyatlandırması ile öne çıkmaktadır.

VeePN’in Temel Özellikleri


1) Abonelik İçin 10 Cihaz
VeePN en fazla uygulama platformu desteğine sahip tek VPN hizmetidir. VeePN Windows, Mac, IOS ve Android platformlarına kurulabilir ve tek bir abonelik planı altında ve aynı anda aynı anda 10 cihaza bağlanabilir.

2) DNS Sızıntısı Önleme
Trafiğinizi korumak için DNS sorgularını korumanız gerekir. VeePN’in dış DNS sağlayıcıları ile hiçbir etkileşimi yoktur. VeePN, DNS sorgularını şifreli tünelden geçirir. Böylece hem trafik hem de DNS sorgularına maruz kalmadan tam koruma sağlar.

3) Sınırsız Bant Genişliği ve Hız
VeePN inanılmaz tarama hızı sağlar. Trafik sıkışıklığı ve kısıtlamalar olmadan global webde gezinmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

4) Sınırsız Sunucu Anahtarlama
VeePN, 48’den fazla yerde 2500’den fazla VPN sunucusu ağı sağlar, sunucuları tek bir tıklamayla değiştirebilir ve çevrimiçi olarak en hızlı şekilde sınırsız ve güvenli erişimin keyfini çıkarabilirsiniz.

5) Yüksek düzey şifreleme
Banka düzeyinde 256 bit şifreleme, otomatik halka açık Wi-Fi güvenliği ve Kill Switch özelliği tamamen güvenli kılan özelliklerinden bazılarıdır.

6) Ekstra Gizlilik Koruması
VeePN IP adresinizi ekstra maskeler. Bu, asla tanınmadan güvenli bir şekilde web keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

7) Günlük Politikası Yok
VeePN, göz atma geçmişi, konum ve IP dahil olmak üzere hiçbir kişisel bilginizi kaydetmez veya kaydetmez.

VeePN ile herhangi bir içeriğe erişebilir ve ücretsiz web’in keyfini çıkarabilirsiniz. Web sitelerinin, oyunların, Netflix ve müziğin engelini kaldırmak mümkündür. VeePN, üçüncü şahıslar tarafından çevrimiçi veri takibini önler. IP’nizi VeePN ile gizleyerek yasaklı içeriğe erişmek mümkündür. İş yapmak ya da arkadaşlarınızla eğlenceli bir gece geçirmek için herhangi bir siteye erişebilirsiniz.

VeePN İnceleme
VeePN İnceleme

VPN Nedir ve Neden İhtiyacınız Var?

VPN, cihazınızı ve servisin sunucularından birine bağlanan ve web’e güvenli ve anonim olarak erişmenizi sağlayan, güvenli bir şekilde kapatılmış bir tünel olan Virtual Private Network anlamına gelir. Birisi etkinliğinizi izlemeye karar verse bile, kullandığınız VPN sunucusu, gidebileceği kadar uzaktır; bu, bilgisayarınız veya telefonunuz ve gerçek IP’nizin gizli kaldığı anlamına gelir. Günümüzün interneti kesinlikle cazibesi olan bir yer olmakla birlikte, ne yazık ki bir dizi olumsuzluk da barındırıyor. Neredeyse her şey ve herhangi biriyle ilgili bilgileri kolayca bulabilmeniz / bağlanabilmenizi sağlarken, bu kötü amaçlar içinde kullanılabiliniyor. İnternet’teki herhangi birşeye ve herhangi birine ve kişisel bilgilerinize (özel olmasını tercih ettiğiniz bilgiler) ifşa etmek hiç de zor değil. Meselenin gerçeği şu; özel bilgileriniz ve mahremiyetiniz izniniz, kontrolünüz olmadan üçüncü şahıslar arasında alınıp satılıyor.

VeePN Nasıl Kullanılır?

Her şeyden önce ihtiyacınıza uygun bir abonelik planı seçin ve herhangi bir mobil veya masaüstü platformu için bir veepn uygulamasını indirin. Ardından 48’den fazla konumdaki 2500’den fazla seçenek arasından bir sunucu seçin ve tek bir tıklamayla bağlanın. Artık anonim ve güvenli gezintinin tadını çıkarabilirsiniz. Kişisel IP’niz ve bilgileriniz tamamen gizli kalır.

Hemen şimdi VeePN indirmek için tıkla!

Arkadaşlarınla paylaşır mısın?

VeePN – İnternetteki gizliliğinizi koruyun! hakkındaki aklınıza takılan soruları aşağıdan öğretmen ve öğrencilere sorabilir, VeePN – İnternetteki gizliliğinizi koruyun! için bilgi alabilirsiniz..

Yorumlarını paylaşır mısın?

css.php